olossa on se hyvä puoli, ettei tartte tehdä mitään. Saa rentoutua, eikä ole kiire mihinkään. Sain olla tänään monta tuntia yksin kotona ja veivata näitä blogipohjia. Taisi vierähtää tunti jos toinenkin, ennen kuin löysin omannäköisen pohjan. (Pitkä tietokoneella istuminen tosin kostautuu entistä pahempana päänsärkynä.)

Tänään on tosiaan ollut aikaa pyöriä kotona ja ihmetellä. Löysin ilokseni teiniajoilta peräisin olevan pienen vihkon, mihin oli ikuistettu ikimuistoinen Hartola-räppi, joka me tyttöjen kanssa keksittiin. Hartolassa on siis meidän kesämökki, missä vietettiin kamujen kanssa muutama ikimuistoinen kesä. En uskalla tähän riimejä raapustaa, jottei kukaan asianomainen loukkaantuisi. On meinaan aika tykkiä tekstiä! Vihkossa oli myös mietelauseita, kuten:

"Sukat kädessä, jalat menossa!"

Teininä meillä oli kamujen kanssa myös yhden biisin räp-yhtye nimeltään Achtung. Se biisi on kyllä loistava! Melkeen voisin tähän sanat laittaa, mut en muista niitä enää ulkoa. Achtungilla oli jopa yksi live-keikka, missä meidät taputettin takas lavalle. Heh, hyväpä siinä vastata "We want more"-huutoihin, et: "Ei meil oo, ku tää yks biisi." Ha-haa! Vedettiin sama sit uudestaan!